Papierloos boekhouden voor het MKB

Eigenlijk moet het. Die stap naar papierloos boekhouden. Maar ja, ik twijfel toch. En hoe gaat dat dan? Wat kost het? En, is het moeilijk voor mij en mijn personeel?

Zo maar wat vragen waar een gemiddeld MKB-bedrijf mee zit. Went administratie en belastingadvies uit Leiden heeft voor u de oplossing. Moderne technieken, waar ze op uw administratie van dromen, maar toch simpel, snel en zeker niet duur.

Veel MKB-bedrijven uit de regio's Haaglanden, Bollenstreek, Leiden en Noordwijk werken al papierloos via onze methode. We werken met betrouwbare software en alle data wordt veilig opgeslagen. U alle gemakken, Went administratie en belastingadvies het denkwerk. Papierloos, maar wel precies zoals het voor uw organisatie ideaal. Aan begeleiding op de werkvloer is gedacht. Het idee is immers, een digitale stap, maar wel met vertrouwde begeleiding van een expert.

Kijkt u ook eens op onze website http://www.digistratie.com/ voor nog meer informatie. Wilt u een afspraak maken betreffende papierloos boekhouden, een gratis demonstratie of wilt u meer informatie? Bel 071-5314686, stuur een mail naar info@wentadvies.nl of stuur uw reactie via deze website.

Horizontaal toezicht |  Papierloos boekhouden |  Nieuws |  Vrijblijvende kennismaking
Aanmelden nieuwsbrief:
 
Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen
Register Belastingadviseurs
Bachstraat 4a | 2324 GL Leiden | info@wentadvies.nl | De voorwaarden van de NOAB zijn van toepassing op onze leveringen