Kantoorlocatie gesloten en aangepaste bereikbaarheid t/m 24 april 2020

Nieuws

In verband met het coronavirus is onze kantoorlocatie aan de Bachstraat 4A te Leiden met ingang van vandaag gesloten. De besluit is genomen op advies van het RIVM, om thuis te werken zover dat mogelijk is. Onze processen zijn allemaal digitaal en papierloos, dus in ons geval kan thuiswerken probleemloos. Daarnaast maken praktische zaken als verkoudheid en (kleine) kinderen thuis het bijna onmogelijk om het kantoor altijd bezet te houden. Het kantoor is vanaf heden gesloten tot en met 24 april 2020.

Wij werken vanuit huis. U kunt ons bereiken, bij voorkeur digitaal, via email, skype en via het online klantenportaal. In de sectie “Vraag & antwoord” kunnen relaties rechtstreeks met onze medewerkers communiceren en vindt ook de registratie plaats.

Voor dringende zaken kunt u ons ook bereiken via onderstaande doorkies telefoonnummers. We verzoeken u het algemene nummer 071-5314686 niet te gebruiken.

Afspraken via Webcam:  Afspraken met onze medewerkers kunnen gewoon doorgaan, maar via webcam. Tot en met 24 april 2020 doen we geen fysieke afspraken. Onze medewerkers zullen u via een link uitnodigen voor het online gesprek.  Merendeels zullen we hiervoor Skype gebruiken. U hoeft daar zelf geen software voor te hebben en werkt zowel op uw mobiel als op elke PC, Laptop of Tablet.

Hugo Went
Email: hhjwent@wentadvies.nl
Skype: hugo.went
Telefoonnummer: 071-5281150

Ellen Berg
Email: cmhberg@wentadvies.nl
Skype: berg.wentadvies
Telefoonnummer: 071-5281151

Wendy van Dijk
Email: wvdijk@wentadvies.nl
Skype: dijk.wentadvies
Telefoonnummer: 071-5317751

Daphne Floor
Email: dfloor@wentadvies.nl
Skype: floor.wentadvies
Telefoonnummer: 071-7200956

Sam Dunsbergen
Email: Sam@wentadvies.nl
Skype: live:.cid.d3c4d67c9d91b355
Telefoonnummer: 071-7200860

Meer zoeken op: