Inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting en goed belastingadvies wordt steeds belangrijker. Door de complexiteit ervan en ook vanwege in de snel tempo veranderende belastingregels maken dat goed belastingadvies voor ondernemers noodzaak is. Daarnaast wordt de hoogte van de toeslagen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag bepaald door de hoogte van het inkomen uit de aangifte inkomstenbelasting. Des te meer reden om de aangifte juist en toch met een zo laag mogelijk inkomen in te vullen. Hierdoor betaalt u zo min mogelijk belasting, of krijgt u zoveel mogelijk geld terug. Went Administratie en belastingadvies adviseert en verzorgt voor u de inkomstenbelasting. Dit geldt voor zowel particulieren als voor ondernemers. Als wij uw aangifte inkomstenbelasting als ondernemer hebben verzorgd, ontvangt u daarvan een digitaal rapport. Dit wordt geplaatst in een online dossier dat bereikbaar is via ons klantportaal op deze website. U kunt via dit beveiligde gedeelte van onze website ten alle tijden uw aangifte inzien.

Denkt u recht te hebben op een teruggave inkomstenbelasting van de Belastingdienst en heeft u geen zin om daar tot volgend jaar op te wachten? Went Administratie en Belastingadvies kan voor u ook een voorlopige teruggave laten uitbetalen door de Belastingdienst. Dit is eigenlijk een schatting vooraf, voor uw aangifte na afloop van het jaar. De Belastingdienst verwerkt onze gegevens digitaal en zal na ongeveer 2 a 3 weken een voorlopige aanslag opleggen, waarbij u dan in maandelijkse termijnen alvast uw belastinggeld krijgt uitbetaald. Andersom kan natuurlijk ook. Als u altijd moet betalen (afhankelijk van de diverse posten in uw aangifte) dan kunnen wij voor u ook een voorlopige aanslag laten opleggen, zodat u in maandelijkse termijnen alvast wat betaald. U zit dan niet achteraf met een hoog bedrag ineens aan inkomstenbelasting en voorkomt hoge heffingsrente.

Wilt u een afspraak maken voor belastingadvies? Bel 071-5314686, stuur een mail naar info@wentadvies.nl of stuur een berichtje via deze website.