Vennootschapsbelasting

Besloten vennootschappen (BV), naamloze vennootschappen (NV) en coöperaties moeten over de winst die wordt gemaakt, vennootschapsbelasting te betalen. Stichtingen, verengingen en vergelijkbare  organisaties moeten in bepaalde situaties ook aangifte vennootschapsbelasting doen. Went Administratie en Belastingadvies kan deze aangifte voor u verzorgen.

Bij een fiscale aangifte vennootschapsbelasting zullen wij u tevens adviseren wat betreft het aangaan van een fiscale eenheid, de reserves in de vennootschap en eventuele dividenduitkeringen of investeringsregelingen. Is er nu sprake van een eenmanszaak, waarbij de wens bestaat om deze om te zetten in een besloten vennootschap of andersom? Went Administratie en Belastingadvies kan u daarbij begeleiden en adviseren. Steeds zullen wij kijken naar wat er fiscaal gezien het meest optimaal zal zijn en de bijbehorende randvoorwaarden, zodat u nooit 1 euro teveel betaald.

Bij rechtspersonen komen er naast de aangifte vennootschapsbelasting vaak meer (administratieve) verplichtingen om de hoek kijken. U bent in de meeste gevallen verplicht om publicatiestukken te publiceren bij de Kamer van Koophandel. Ook deze zaken verzorgen wij voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u informatie over de prijzen ontvangen? Bel 071-5314686, stuur een mail naar info@wentadvies.nl of stuur een berichtje via deze website.